Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului SARA, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
SARA foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator SARA este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.

Termeni si Conditii

Site-ul www.sara-restaurant.ro, numit in continuare www.sara-restaurant.ro, este proprietatea SC SARA Restaurant & More SRL, fima inregistrata in ILFOV, Sos de Centura 103, cu datele de identificare la registrul comertului RO 16660437; J23/3119/2017 numita in continuare SARA

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SARA Restaurant & More isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC SARA Restaurant & More SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.sara-restaurant.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SRA RESTAURANT & MORE  fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.sara-restaurant.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC SC SARA Restaurant & MORE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.sara-restaurant.ro

Politica de preturi

SC SARA Restaurant & MORE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.saporietradizioni.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC SARA Restaurant & More  SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (9%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzariSC SARA Restaurant & More SRL in momentul confirmarii comenzii drept comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC SARA Restaurant & More SRL

SC SARA Restaurant & More SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.sara-restaurant.ro  (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit si din colaborarea cu reprezentantii furnizorilor. Din acest motiv, SC SARA Restaurant & More  SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.saporietradizioni.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. SC SARA Restaurant & More SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

2. Modalitati de plata disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.sara-restaurant.ro se poate efectua in urmatoarele moduri:

– ramburs, in momentul in care coletul ajunge la destinatie. Nu se va achita nicio taxa suplimentara comparativ cu aceea confirmata telefonic sau prin intermediul e-mail-ului. Plata se va face cash, direct curierului care va livra coletul;

– in avans, prin ordin de plata in contul SC SARA Restaurant & More SRL  , IBAN RO31BACX0000001507414000 , deschis la Unicredit Bank. Garantam returnarea 100% a platii, daca te vei fi razgandit inainte de a trimite comanda;

– in avans, plata online cu cardul. Tranzactia va fi procesata de Netopia www.mobilpay.ro, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.

– preluare locala din sediu(str. Nerva Traian nr 14 Bucuresti) – plata in locatie 

De ce este sigura plata online

– ordinul de plata este sigur deoarece operatiunile sunt gestionate exclusiv de client, iar SC SARA Restaurant & More  SRL nu va avea acces la niciun fel de date personale;

– plata online este sigura deoarece Netopia asigura un nivel de securitate in conformitate cu standardele din Romania. De asemenea, Netopia este o companie certificata Visa si MasterCard si garanteaza confidentialitatea datelor introduse prin transmiterea lor intr-un mediu criptat. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, te invitam sa accesezi aceasta pagina.

3. Livrarea produselor

SC SARA Restaurant & More SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor. Livrarea produselor se va face doar in Bucuresti, prin intermediul partenerul nostru  –  Chop Chop

Costul transportului este suportat de catre client si va fi comunicat  in momentul confirmarii comenzii. 

Din momentul confirmarii telefonice a comenzii, livrarea se va face in 24h in Bucuresti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC SARA Restaurant & More SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC SARA Restaurant & More SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

4. Promotii si concursuri

SC SARA Restaurant & More SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

5. Garantia produselor

Perioada de valabilitate si conditiile de pastrare ale produselor sunt inscrise pe ambalaj. SC SARA Restaurant & More SRL nu este responsabila de deterioararea produselor in cazul in care acestea nu au fost pastrate in conditiile recomandate.

6. Politica de retur

Mai multe detalii despre politica de retur citesti aici

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.sara-restaurant.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.sara-restaurant.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC SARA Restaurant & More SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul  www.sara-restaurant.ro este gazduit de serverele unei terte firme – SC GTS SRL. SC SARA Restaurant & More SRL  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. SC SARA Restaurant & More SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.sara-restaurant.ro. SC SARA Restaurant & More SRL  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.saporietradizioni.ro.  Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.sara-restaurant.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. SC SARA Restaurant & More SRL nu trimite si nu va trimite mesaje comerciale in masa pentru promovarea site-ului sau serviciilor si produselor disponibile pe site catre persoane care nu au confirmat subscrierea la aceste mesaje (opt-in).

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare SC SARA Restaurant & More SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.sara-restaurant.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.sara-restaurant.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC SARA Restaurant & More  SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

9. Politica de confidentialitate

SC SARA Restaurant & More SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC SARA Restaurant & More SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Prin crearea unui cont pe site-ul www.sara-restaurant.ro, orice client este de acord, in mod automat, cu introducerea informatiilor sale in baza de date de promotii. Utilizatorii pot solicita in mod gratuit stergerea datelor de contact din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa bacanie@sara-restaurant.ro sau prin posta, la adresa: SC SARA Restaurant &More SRL , Str sos de Centura 103, Popesti Leordedni, jud Ilfov.

10. Regulament CONCURSURI

I. SCOPUL REGULAMENTULUI

Prezentul regulament stabileste termenii si conditiile de desfasurare ale loteriei publicitare initiate de Organizator prin intermediul canalului INSTAGRAM SARA FLOREASCA.

 (denumita in continuare „GIVEAWAY”), in acord cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Participarea la GIVEAWAY constituie acceptarea expresa si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la adresa https://www.sara-restaurant.ro/termeni-si-conditii

II. ORGANIZATORUL

Organizatorul GIVEAWAY este societatea SARA FRIENDS SRL, cu sediul social in, Soseaua de Centura, nr. 103, Judetul Ilfov, localitatea Popesti-Leordeni, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2951/2020, avand Cod Unic de Identificare RO 42800912, cont IBAN RO23BTRLRONCRT0559370501, deschis la banca BANCA TRANSILVANIA, sucursala Bucuresti, adresa de e-mail beatrice.nita@menatwork.com,

III. PREMIUL SI CONDITIILE DE ORGANIZARE

GIVEAWAY consta in oferirea unui cos cadou de Craciun SARA, personalizat, cu diferite produse din bacania SARA, vin si panettone Galup. Premiul nu poate fi inlocuit la solicitarea participantilor, iar valoarea acestuia este de 200 Lei.

GIVEAWAY se desfasoara in perioada 03.12.2021 – 10.12.2021 prin intermediul canalelor FACEBOOK SARA FLOREASCA. 

Momentul inceperii GIVEAWAY este dat de publicarea pozei la finalul caruia este anuntat premiul.

IV. DREPTUL DE PARTICIPARE

Participarea la GIVEAWAY este gratuita pentru orice persoana fizica si indeplineste varsta de 18 ani in momentul anuntarii concursului si care indeplineste urmatoarele conditii:

 • are domiciliul sau resedinta in Romania;
 • are un cont activ si public alocat platformei Instagram;
 • dau like & share postarii si follow paginilor noastre;
 • posteaza un comentariu in rubrica aferenta materialului in care trebuie sa raspunda la intrebarea care ,,este reteta de paste preferata,,?

Nu pot participa la GIVEAWAY, chiar daca indeplinesc conditiile din prezentul Regulament, angajatii sau colaboratorii Organizatorului sau ai sponsorilor.

V. DESEMNAREA CASTIGATORULUI SI ACORDAREA PREMIULUI

Castigatorul GIVEAWAY este ales in mod aleatoriu dintre persoanele care indeplinesc conditiile expuse in prezentul regulament prin intermediul site-ului random.org

Daca castigatorul extras nu indeplineste conditiile din prezentul Regulament sau refuza premiul, se va face o noua extragere aleatorie pentru desemnarea altui castigator.

Stabilirea castigatorului se va face la data de 10.12.2021, iar rezultatul va fi anuntat printr-o postare prin intermediul canalului de Facebook. Castigatorul va fi contactat de Organizator in termen de cel mult 5 zile de la data anuntului prin intermediul platformei Facebook.

Organizatorul nu este responsabil de imposibilitatea de contactare a castigatorului cauzata de furnizarea unor date de contact eronate sau de lipsa unui raspuns din partea acestuia. Imposibilitatea de contactare a castigatorului sau lipsa unui raspuns din partea acestuia in termen de 3 de zile, de la data incercarii de contactare sau de la data informarii castigatorului, dupa caz, atrage pierderea premiului.

VI. IMPOZITE SI ALTE CHELTUIELI

Organizatorul va calcula, retine si achita impozitul datorat de castigator conform dispozitiilor Legii nr. 227/2015, privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Costurile de transport sunt suportate de Organizator in masura in care castigatorul indica o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei. Castigatorul va suporta cheltuielile de rambursare daca refuza premiul ulterior expedierii acestuia de catre Organizator.

VII. LITIGII

Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la GIVEAWAY se vor solutiona in mod amiabil.

In situatia in care neintelegerile nu pot fi solutionate pe cale amiabila, eventualele litigii vor fi de competenta instantei de la sediul Organizatorului.

VIII. SUSPENDAREA SI INCETAREA GIVEAWAY

GIVEAWAY poate fi suspendata sau Organizatorul poate dispune incetarea acesteia atunci cand intervine un caz de forta majora care face imposibila desfasurarea GIVEAWAY sau cand continuarea acesteia ar atrage incalcarea unor prevederi legale.

Organizatorul va anunta participantii cu privire la suspendarea sau incetarea GIVEAWAY prin publicarea unui anunt pe cel putin una din urmatoarele platforme YouTube, Facebook, Instagram sau pe website-ul propriu.

IX. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Organizatorul ofera o atentie sporita prelucrarii datelor cu caracter personal si protejarii vietii private ale participantilor la GIVEAWAY, in acord cu Regulamentul Uniunii Europene nr. 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Avem rugamintea sa cititi cu atentie politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, prin care va informam asupra modului in care Organizatorul colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale participantilor la GIVEAWAY.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal consta in indeplinirea obligatiilor aferente organizarii GIVEAWAY. In acest sens, Organizatorul colecteaza datele cu caracter personal furnizate de participanti in rubrica „Comentarii” aferenta pozei in care este prezentat premiul GIVEAWAY in vederea extragerii unui castigator prin intermediul unui program software.

Datele cu caracter personal prelucrate

Datele cu caracter personal ale participantilor colectate si prelucrate de Organizator sunt cele disponibile in rubrica „Comentarii” aferenta materialului video in care este prezentat premiul GIVEAWAY si pot consta in: numele aferent contului Instagram (user name).

Pentru transmiterea premiului si indeplinirea obligatiilor legale, Organizatorul va solicita castigatorului o serie de date cu caracter personal suplimentare, precum: numele si prenumele, adresa de livrare, adresa de e-mail, numar de telefon.

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal ale participantilor doar cat este necesar pentru desfasurarea GIVEAWAY si pentru respectarea obligatiilor legale.

Drepturile participantilor

Participantii la GIVEAWAY au urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • dreptul la informare si de a solicita detalii referitoare la modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Organizator;
 • dreptul la acces la datele cu caracter personal prelucrate de Organizator;
 • dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul la stergerea datelor cu caracter personal (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal constand in transmiterea acestora catre alti operatori;
 • dreptul de opozitie la prelucrarea datelor cu caracter personal, fara a fi necesara vreo justificare;
 • dreptul de a nu fi supus unor procese automatizate. Exercitarea acestui drept anterior stabilirii castigatorului GIVEAWAY atrage imposibilitatea Organizatorului de a acorda premiul persoanei care si-a exercitat acest drept;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente.

Aveti posibilitatea de a va exercita oricare dintre drepturile legale indicate prin intermediul unei solicitari scrise transmise la adresa de e-mail: beatrice.nita@menatwork.ro

Partajarea datelor cu caracter personal

Pentru buna desfasurare a GIVEAWAY, exista posibilitatea ca Organizatorul sa partajeze datele cu caracter personal ale participantilor cu alti operatori economici, sponsori, colaboratori sau parteneri, dar doar in masura in care acestia au implementat masuri de protectie adecvate conform Regulamentului Uniunii Europene nr. 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Sesizari

Pentru intrebari, sesizari sau atunci cand doriti sa va exercitati drepturile legale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: beatrice.nita@menatwork.ro

X.CONTACT SI SESIZARI DESFASURARE GIVEAWAY

In situatia in care aveti intrebari referitoare la modalitatea de derulare a GIVEAWAY, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: beatrice.nita@menatwork.ro

Daca va considerati lezat in vreun fel de modul in care se desfasoara GIVEAWAY, aveti posibilitatea de a va adresa Autoritatii Nationale Pentru Protectia Consumatorilor, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, Sector 1, cod postal 011865 – www.anpc.ro.

12. Date de identificare firma

SARA Restaurant & More
RO 16660437; J23/3119/2017
RO31BACX0000001507414000
UNICREDIT BANK
Pizza & Pasta
Gustul original. Da! la Sara.
"Il Gusto d'Italia" in retete originale preparate cu ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.
Cosulete la aburi
Sanatos poate fi si delicios.
Gust si savoare in preparate sanatoase gatite sub magia aburului. Pentru un pranz sanatos sau o cina usoara.
Specialitati Gourmet
Gustul fin si rafinat!
Produse autentice recunoscute si premiate. Specialitati din carne, paste si branzeturi.
Te asteptam cu drag in restaurantul nostru!
Sara Sarroglia
Strada Vasile Lascar,
Nr. 59, Hotel Sarroglia,
Bucuresti

Telefon: 0726 220 220
Sara Nerva Traian
Strada Nerva Traian, nr. 14
Bucuresti, 031046

Telefon: 0723 500 675
Sara Floreasca
Calea Floreasca,
Nr. 111 - 113, 014455,
Bucuresti

Telefon: 0749 770 770
SARA Gourmet Bistro și Bǎcǎnie
Strada Mihai Viteazu
nr. 6 Brașov

Telefon: 0728 017 414

SARA RESTAURANT AND MORE SRL | Sediu social: Soseaua de Centura Bucuresti, nr. 103, Popesti-Leordeni, ILFOV | CUI: RO16660437 | Reg. com.: J23/3119/2017 | Obiect principal de activitate: 5610 - Restaurante; 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet | Punct lucru vanzari online autorizat la sediu social https://www.sara-restaurant.ro/ | Certificat de înregistrare: B4021184 | Act de înmatriculare şi autorizare: 23/1603p/19.10.2023